Beliggenhet

 
 

Nærmiljø

 
thiago-cerqueira-191866-unsplash.jpg

Boligene vil bli bygget i et veletablert boligområde på Slemdal. Eiendommen er svært attraktivt beliggende med nærhet til både skoler og barnehager. Boligen sogner til Slemdal barneskole og Ris Ungdomsskole. Dette er et perfekt boligområde for deg som vil bo sentralt, men samtidig stille og tilbaketrukket i barnevennlige omgivelser. Nærhet til offentlig kommunikasjon med gangavstand til bussholdeplass i Stasjonsveien (buss 46) og Slemdal T-banestasjon (linje 1). Det er gangavstand til Holmendammen med flott parkanlegg, samt fine turveier i nærområdet. Videre er det kort vei til Holmenkollens riksanlegg, samt Tryvann skisenter. 
Det er kort vei til både Slemdal og Vinderen med forretninger, vinmonopol, treningssenter, skoler og barnehager. Her bor du midt i skjæringspunktet mellom byen og marka, jobb og fritid, aktiviteter og hvile, det elegante og det funksjonelle.

 

Områdekart

 

Boligene får flotte og usjenerte grøntområder mellom husene. Tomten blir opparbeidet med asfaltert vei og grusbelagte veier inn til husene. Noen får også heller. Trær og grønt blir beplantet, samt en lekeplass på taket av garasjehuset.

Se kart for beliggenhet for de ulike husene. Trykk på kartet for å forstørre.